További információk: +36-30 605 3313 / +36 30 932 6855 - 4400 NYÍREGYHÁZA, OROSI ÚT 20. gergo.nyako@spatrend.hu
MIÉRT FONTOS A MOZGÁS ÉS RELAXÁCIÓ ? - NÉMETH SZABOLCS ELŐADÁSA

 

Németh Szabolcs  a Labor-Gym Egészségcentrum megálmodója és egyben a #laborgymteam büszke vezetője.

Szabolcs egész életét a sportolás és annak népszerűsítése kísérte, és kíséri a mai napig. Elég korán rájött arra, hogy a mozgás mellett szereti átadni azt a tudást, amit ő már megtanult, elsajátított, és jóleső érzéssel tölti el, ha ezzel segíthet másokon.A legmeghatározóbb mozgásforma számára a karate. Ez már nem egyszerű sport neki, az életformájává vált. Mindig is azt vallotta, hogy bármit, amit az életben elért, azt a karaténak köszönheti. Emellett persze kipróbálta magát más sportágakban is, így több éven át birkózott, kézilabdázott, atletizált, judozott. Ezen sportágakkal töltött évek alatt, melyekből már jó pár év élsporttal telt, folyamatosan gyűjtötte magába a naprakész tudásanyagot, melyet maximálisan igyekszik tovább is adni mindenkinek, aki hozzá fordul.

Szabolcs pályafutását tekintve a legösztönzőbb ember, akinél hitelesebben talán kevesen tudnának beszélni a mozgás, a tudatos életmód, az egészséges táplálkozás és a megfelelő relaxáció fontosságáról. Nem is véletlen, hogy őt kértük fel arra, hogy beszéljen a melegvíz jótékony hatásáról a szervezetünkre, a megfelelő masszázsról, mely nem csak az izmaink ellazításáról szól, hanem arról is, hogyan serkenti a vérkeringésünket, és mitől leszünk sokkal kevésbé fáradékonyak.

Szabi

GRILLEN KÉSZÜLT PALEO FINOMSÁGOK - GRILL SULI A LABOR KONYHÁTÓL

A Labor-konyha Némethné Kotán Fruzsina vezetésével jött létre, és kezdetben még csak az instagram és a facebook oldalakon jelent meg recepteket közvetítő oldalként, ahol tanácsokkal és tippekkel látták el az érdeklődőket. A későbbiek során pedig már sütő-főző workshoppá nőtte ki magát a kezdeményezés.A Labor-konyha fő profilja az egészséges táplálkozás bemutatása és tudatosítása nem csak felnőttek, hanem akár már gyermekek számára is.

Fruzsi ételei lenyűgözőek. Ha ez nem lenne elég, akkor vegyük hozzá, hogy mindenmentesek, és ha ezt megdobjuk azzal, hogy grillen készülnek, egyszerűen nem jutunk szóhoz és most azonnal enni akarjuk.

A rendezvényen Ön is megkóstolhatja ezeket a finomságokat, tanácsot kérhet a szakemberektől, és arról is információt szerezhet, hogy hol érdemes beszerezni a paleo alapanyagokat.

Várjuk Önt is szeretettel!

laborkonyha-workshop-fozes-sutes_0001-640x480

GRILL SULI - PATAKY PÉTER MÓDRA

Pataky Pétert szinte senkinek sem kell bemutatni, bárhol is járunk az országban. Ő az IKON étterem kreatív séfje, valamint az Ízes élet műsorvezetője. Emellett számos dolog fűződik a nevéhez, többek között a Meatology, Hedonist Restaurant, SpaTrend rendezvények folyamatos vendége, a Séf a Rácson zsűritagja. Mindemellett boldog Broil King grill tulajdonos. Elégedettségét mi sem tükrözi jobban, hogy több olyan grillterasz készült, ahova ő maga vitte el grillezőinket. Ezúton is köszönjük bizalmát!

Péter hivatásként tekint a főzésre, és boldogan közli mindazt, amit az étellel tesz, ezért amikor azt mondjuk, hogy ezen a rendezvényen Pataky Pétertől tanulhat grillezési praktikákat, akkor bizony komolyan is gondoljuk.

Várjuk Önt is szeretettel!

00_pataky7

PRIVÁT KERT ÉS LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS - SZIJJÁRTÓ KRISZTINA

Szijjártó Krisztina 2005 óta foglalkozik belsőépítészettel. Fontos számára, hogy a megrendelői vágyait, elképzeléseit egyéniségüknek megfelelően alakítsa ki.

Tapasztalataink azt igazolják, hogy amikor eljönnek hozzánk az emberek, azonnal inspirációt kapnak, hogyan is lehetne berendezni kertjüket, teraszukat, ám mégsem mernek azonnal dönteni, hiszen nem biztosak benne, hogy a színek és a stílus passzolnak-e majd a már meglévő környezethez. Kriszti több mint 13 éves rutinnal azonnal olyan tanácsokkal látja el a kedves érdeklődőket, hogy nem kérdés a jó döntés. Emellett természetesen kérhetnek véleményt, szakmai segítséget most épülő, készülő lakásukhoz, kertjükhöz, wellness terükhöz.

Privát, 20 perces ingyenes kert és lakberendezési tanácsadással segítjük a rendezvényre látogatókat.

Várjuk Önt is szeretettel!

kriszti

VÍZKEZELÉSI TANÁCSADÁS - MITŐL LESZ KRISTÁLYTISZTA VIZEM NEKEM IS?

Sokan sokféleképpen próbálják tisztán tartani masszázsmedencéjük vizét. Rengeteg óda zeng arról, hogy egy kevés klór mindent megold. Ez téves. Pont annyira, mint az öntisztuló masszázsmedence. Szervizhálózatunknak és több mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhetően már szinte mindennel találkoztunk, amit a forgalmazók piacra dobtak. Vagy működik, vagy nem, vagy káros az egészségünkre, vagy egyszerűen csak tönkreteszi a pihenésre, relaxációra szánt időnket.

Szakértőink segítik abban, hogy hogyan lehet tudatosan tisztán tartani a vizet, mik az egészségünkre káros vegyszerezési szokások,  vagy például hogyan tudja megóvni masszázsmedencéje csőrendszerét, motorját.

Ha Ön masszázsmedence tulajdonos vagy tervezi, hogy beszerez egyet, mindenképp látogasson el hozzánk.

EP_Fitness_E500_2016_IceGra

NÁLUNK DEBÜTÁL AZ AUDI Q8!

A Széles Autó Kft. 26 éve töretlenül képviseli a minőséget és a megbízhatóságot az Audi hivatalos márkaképviseleteként. Amikor néhány napja megmutatták, hogy pontosan mivel is készülnek hozzánk, leesett az állam. A minden bizonnyal az egyik legsportosabb RS5 modell mellett csak álltam és bámultam, mert akkor még nem tudtam, hogy van tovább. Miután lekísértek a bemutatóteremből és betessékeltek egy eldugott részre, kiderült mit rejtegetnek ott, és elállt a szavam.

A minden részében tökéletes Audi Q8 várt ott, és aligha tudnék rá mit mondani, mint azt, hogy egyszerűen mesés. A rendezvény teljes időtartama alatt bárki megcsodálhatja. A sportosságra vágyóknak az RS5-öt ajánlom, és a hölgyeknek is kedveskedünk a Q2 városi kisterepjáróval.

Audi fanok, minőségre éhezők, várjuk Önöket is szeretettel!

audiq8

ÚJ HOTSPRING MODELL A MINIMÁL KEDVELŐINEK

A HotSpring az elmúlt 42 évben nem tétlenkedett egy percet sem. Kiérdemelten viseli a piacvezető masszázsmedence gyártó címet, és évről-évre tesz is érte, hogy megtarthassa. 2015-ben először mutatták be a BMW Design csapatával közösen megalkotott NXT sorozatot. Formájában, kinézetében és a hidromasszázs technológiában forradalminak számító 100%-os vízszűrés, a Moto-Massage funkció mind olyan plusz volt, amit addig elképzelni is nehéz volt. Az azóta is töretlen csúcsmodell mellé most megérkezett a Limelight széria újítása, ami minden minimalista jegyet magában hordoz. Mivel csak néhány nappal korábban érkezik a rendezvény kezdő napja előtt, így ugyanolyan izgatottak vagyunk, mint érdeklődőink.

Ha Ön is szeretné a legújabb HotSpring – Limelight modellt megcsodálni, kipróbálni, jöjjön el rendezvényünkre.

Várjuk Önt is szeretettel!

hot-spring-limelight-prism-hot-tub-spa-model-hero_0

OFYR - A KÜLTÉRI SÜTÉS MŰVÉSZETE / KÖZÖSSÉGI AUTENTIKUS GRILLEZŐT MINDENKINEK

Az OFYR-ról nehéz bármit is írni. Látni és használni kell ahhoz, hogy az ember megértse pontosan, miért is rajongunk ezért az egyszerű, ám formabontó autentikus grillezőért. A fa, a forró acél és a készülő étel illata, a barátok, család közelsége, beszélgetések közöse olyan élményeket vált ki, amit egy normál grillező mellett nem kaphatunk meg. Körbeállja a család és a barátok, és mindenki elkészítheti a kedvenc ételét saját magának. Az OFYR a kerti partik királya és egyben kertünk éke.

Ha szeretné megkóstolni az OFYR-on készült finomságokat, és többet megtudni a hollandok időtálló mesterművéről, akkor látogasson el rendezvényünkre, és kérje szakértőink segítségét.

Várjuk Önt is szeretettel!

ofyr

GRILL SULI - BÍRÓ BOTOND BOLDIZSÁR PARFÜMSÉFFEL

Milyen egy parfümséf?

Az illatok és ízek szerelmese. Akinek egy finom étel olyan élményt nyújt, mint egy felejthetetlen koncert, film vagy egy utazás. Aki szenvedélyesen főz és rajong az illatokért. Aki tudja, hogy az illatok és ízek csodákat tehetnek velünk:  ismeretlen tájakra röpíthetnek, régi emlékeket idézhetnek föl, ihletet adhatnak, vágyakat kelthetnek, melyek nélkül élni lehet…de nem érdemes. E két érzékelés szinte elválaszthatatlan. Nagyon jól tudják ezt a kulináris élvezetek hódolói – nekik született a Béterv. Étel és parfüm. Hogyan lesz egy illatból íz, vagy fűszerből parfüm? Bazsalikom, vanília, menta, levendula, citrom…. alapanyagok egy szakács és egy parfümkészítő számára.

Bíró Botond Boldizsár szintén egy olyan választás a grillek szerelmesei számára, aki elengedhetetlen eleme egy ilyen rendezvénynek. Botondtól kérdezni, praktikákat ellesni és kóstolni lehet. Sőt, szinte kötelező!

Várjuk Önt is szeretettel!

botond

BOR SZEMINÁRIUM - HOGYAN VÁLASSZUNK BORT A MENÜHÖZ?

Majoros László, a Majoros Borbirtok tulajdonosa, borásza a következőket hangsúlyoza miközben beszélgetünk:

“A legfontosabb igazán az, hogy amit a csodálatos természet évről évre, a szőlő, a mi gyümölcsünk által megad, annak értékeiből semmit ne vegyek el, miközben a szőlőből bort készítek…”

Az értékek, amiket képvisel, tagadhatatlanul közösek cégünkkel. Ezért is öröm, hogy Laci elfogadta meghívásunkat. Hosszú évek áldozatos munkájával megszerzett tudását olyan szeretettel és átéléssel adja át az érdeklődőknek, hogy még az is meg szeretné kóstolni borait, aki nem is igazán szereti a bort. Pedig a jó bor, mindig jó, ahogyan a jól elkészített étel is.

Pataky Péter menüjéhez gondosan válogatott borokkal készülünk, és azt is elmondjuk, miért pont azt ajánljuk mellé.

Ha többet szeretne megtudni a jó bor választás trükkjeiről, látogasson el rendezvényünkre és kérje szakértőnk segítségét, vagy hallgassa meg előadását, miközben finom falatok mellett egy pohár finom borral is megvendégeljük.

Várjuk Önt is szeretettel!

majoros

JÖN A SZAUNA SZEZON - MODERN SZAUNÁK A MINDENNAPOKBAN

 Olyan modern elemeket lehet ma már egy szaunába beépíteni, amiről néha álmodni sem mernénk, mindaddig, amíg valaki meg nem mutatja. 

Minden szauna kedvelőt arra ösztönzünk a tervezés során, hogy a dizájn ne menjen a használhatóság rovására, ám a Farsang Szauna által készített kabinok tökéletesen ötvözik ezt a két dolgot. A rendezvény ideje alatt megtekinthető egy Farsang Szauna által készített csodás szauna. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy közösen megalkossák álmai szaunáját, mely a kényelmét és egészségét szolgálja.

Foglalkoztatják Önt a következő kérdések?

  • Miért jó szaunázni?
  • Miként segít egy otthoni szauna egészségem megőrzésében?
  • Milyen szaunát válasszak?
  • Miből készül egy minőségi szauna?
  • Miként válasszam ki a megfelelő gyártót?

Amennyiben igen, várjuk Önt is szeretettel!

farsang