További információk: +36-30 605 3313 / +36 30 932 6855 - 4400 NYÍREGYHÁZA, OROSI ÚT 20. gergo.nyako@spatrend.hu

“Egész életemet a sportolás és annak népszerűsítése kísérte és kíséri a mai napig. Elég korán rájöttem arra, hogy a mozgás mellett szeretem átadni azt a tudást, amit én már megtanultam, elsajátítottam és jól eső érzéssel tölt el, ha ezzel segíthetek másokon.”

Németh Szabolcs - A Labor GYM Egészségcentrum vezetője

“Sokan nem vagyunk tisztában a sikerhez szükséges, számos kisebb-nagyobb fortéllyal, ezért is álltam elő a  egy olyan menüsorral, melyet minden a grill parti házigazdája szívesen és büszkén kínálna vendégeinek.”

Bíró Botond Boldizsár - Parfümséf

“Fontos számomra, hogy a megrendelőim vágyait, elképzeléseit egyéniségüknek megfelelően alakítsam ki. Megragadni egy stílust és hangulatot: lépés egy új életforma felé, melyben részt venni, számomra kiváltság és öröm.”

Szijjártó Krisztina - Belsőépítész

“Az életmódváltás nem egyszerű dolog. Ha eljutunk egy olyan szintre, ahol belátjuk, hogy ez a fajta váltás az életminőségünket teszi jobbá, akkor könnyebben vehetjük az akadályokat.”

Némethné Kotán Fruzsina - Életmód és táplálkozási tanácsadó

Egyszerűen csak főzök, sok ízzel és a legnagyobb természetességgel, ahogyan egykor a nagyszüleimtől, később jó nevű szakácsoktól tanultam.

Pataky Péter - Sztárséf

 Grillszakértőként segítek Önnek megtalálni a tökéletes grillsütőt, hogy otthon is olyan könnyedén készítse el kedvenc ételét, mint a nagyok” 

Pásztor Gábor - Grillszakértő - Broil King, Kamado Chef, Ofyr

A SpaTrend termékei a kompromisszum-mentes minőség és modern, de időtálló dizájn elvét képviselik, amely a mi Audi modelljeinknek is sajátja.

Széles Orsolya - Széles Autó Kft. - Audi hivatalos márkaképviselet