További információk: +36-30 605 3313 / +36 30 932 6855 - 4400 NYÍREGYHÁZA, OROSI ÚT 20. gergo.nyako@spatrend.hu

A masszázsmedencék napi használata élvezetesebbé teszi életünket.

A masszázsmedence használat nem csak a sikeres életmódváltást segíti elő, de jótékonyan hat a testre és lélekre egyaránt. Ha kíváncsi, a pezsgőfürdőzés további előnyeire, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A forró vízben való fürdőzés könnyűvé teszi testünket, ellazítja izmainkat, fokozza vérkeringésünket, csökkenti vérnyomásunkat, helyrebillenti vércukor szintünket, és mindemellett kellemes, mély, pihentető alvást biztosít.

A családunkkal, barátainkkal való közös fürdőzés nagyon nagy mértéken javítja társasági életünket, emberi kapcsolatainkat. Jakuzzink sok sok kikapcsolódással teli pillanat színhelye lesz, amint megjelenik otthonunkban. A mindig hívogató és forró vízben nap mint nap jól esik majd a fürdőzés és a hosszú, meghitt, hangulatos beszélgetések. Egy masszázsmedence megvásárlásával valójában az egészségünkbe és a szociális életünkbe fektetünk.

HotSpring

Egy valódi HotSpring masszázsmedence a forró víz kellemes simogatását és ölelését tartogatja számunkra. Mártózzunk meg a medence habjaiban és a harmónia magával ragad majd minket.

Kiegyensúlyozott kapcsolatok

A HotSring masszázsmedencéi azt a “minden rendben van” kellemes megnyugtató érzését hozzák életünkbe. Műszakilag, szellemileg, testileg, lelkileg. Van időnk egymással foglalkozni, egymásra koncentrálni.

Bármikor készen áll

Masszázsmedencénk mindig készen áll a fogadásunkra. Jakuzzinkban akkor éljük át a teljes feltöltődést, amikor csak akarjuk. A kifinomult szűrőrendszer gondoskodik a víz tisztaságáról, vezérlő komputer pedig a megfelelő hőmérsékletről.

Meghitt Pillanatok...

A szépség, a harmónia kellemes érzésével a nyugalom párosul. Képzelje el magát, amint saját otthonában éli át ezt a megnyugtató, kellemes pillanatot. Élje át, amit egy alapos, ellazító fürdőzés érzése nyújthat Önnek!

A következő négy család példája megmutatja, hogy hogyan változtatja meg hétköznapjainkat egy masszázsmedence. A videok angolul készültek, de érdemes megtekinteni őket.

Masszázsmedencével az Egészségügyi problémák ellen

“Rebecca Nelson példája a legjobb bizonyíték arra, hogy egy masszázsmedence milyen hatalmas pozitív változást képes hozni egy ember életébe. Az egyedül élő washingtoni nő egészségügyi problémái miatt fordult a HotSpring medencék felé, és nem kellett csalódnia.”

 

Az agilis fiatal nő imádja a természetet, szeret nagyokat sétálni, amelyekre kutyája is rendre elkíséri. De bármekkora rajongója is a természetnek és az állatoknak, a stressz az ő életéből sem hiányzik. Két évvel ezelőtt pedig még ennél is nagyobb kihívással kellett szembenéznie, mikor az orvosa közölte vele, hogy sclerosis multiplex-ben szenved.

Már az idegrendszeri betegség híre is sokkolóan hatott, hát még a jövő bizonytalansága. A stressz és a félelem megkétszereződve tért vissza Rebecca életébe, aki orvosai tanácsainak köszönhetően talált rá a masszázsmedencék világára. A nyugodt és stresszmentes környezet kialakítása már nem csak egy vágyálom, hanem létszükség volt számára. Emiatt döntött a Hotspring jakuzzi mellett, amelyet azóta is rendszeresen használ.

A medencehasználat utáni nyugodt és mély alvást ma már nem cserélné el semmiért. Sem azt a pihentető és felszabadító érzést, ami egy csobbanást kísér. A teraszon felállított medencében egyaránt élvezheti a természet szépségét és a forró vízsugarak kényeztető hatását. Hétvégente nem egyszer előfordul, hogy háromszor is fürdőruhát ölt, hogy feltöltődjön és felfrissüljön a vízben. Életminőség javulás, hatalmas erő, egy medence: ez Rebecca története.

Kalandok után megnyugtató a jakuzzizás

“Ma már viszonylag csendes életet él Lou Troponi feleségével, New Yersey-ben található otthonukban, de nem volt ez mindig így. Lou igazi szabad lélek, aki a kalandok és az adrenalin vonzásában érzi igazán jól magát. Szenvedélye azonban a testén is nyomott hagyott.”

 

Már Lou fiatalkorában is egyértelmű volt, hogy nem az az otthonülő típus. A könyvek és a csendes hobbik helyett őt a sport világa vonzotta. Belekóstolt az autóversenyzésbe, majd a motoroknál állapodott meg. De a sebesség imádata elvezette a Jet-Skik és a motorcsónakok közé is. A veszélyesen aktív életmódnak egy szörnyű baleset vetett ideiglenesen véget, ami hosszú kényszerpihenőre küldte a férfit.

A több, mint negyven csonttörést szenvedő Lou orvosainak hála újra lábra állhatott, de a fájdalom azóta is állandó társa. Hogy az aktív életről lemondani képtelen férfi továbbra is olyan tevékenyen élheti napjait, ahogy szeretné, azt egy új családtagnak, egy Hotspring masszázsmedencének köszönheti.

A fárasztó és fájdalmasan hosszú napok végén csak a forró vízbe merülés hoz igazi enyhülést a régi sérülések okozta kínoktól. Így a medence használata most már beépült a pár napi rutinjába. A mindig jelen lévő forró vizes társ segít megőrizni Lou fiatalos lendületét és eltörli Sally aggódását is férje iránt, aki a medencéből kilépve egy kis időre megfeledkezhet a sántításról, a fájdalomról és a korról is. Számukra igazi enyhülést és felüdülést hozott HotSpring, ami nem hagyja kihűlni a szerelem szikráját sem.

Ashley és Chris, Crossfit rajongók - a sport és a masszázs

Bármennyire is luxuscikknek tűnik egy masszázsmedence, hamar bebizonyítja, hogy több egyszerű fényűzésnél. Segít a pihentető alvás elérésében, masszíroz, fájó izmokat lazít és a kiropraktőr Ashley szerint a legjobb társ a megelőzésben is”

„Férjemmel és két gyerekünkkel Ontarióban élünk. A munkában és a magánéletben is elkötelezett híve vagyunk a mozgásnak, így pontosan tudom, milyen veszélyekkel jár még az amatőr szintű aktív sportolás is. A férjemmel a crossfitnek hódolunk heti négy napon keresztül, és a munkám is sport alapú (kiropraktika). Az egészséges életmód feltétlen követői vagyunk, és a gyerekeinknek is ezt a személetmódot szeretnénk továbbadni. Rengeteg atlétával és sérüléssel találkozom, ezért a megelőzésben feltétlenül hiszek. Tudatosan vásároltuk a jakuzzinkat, mert ehhez az életformához tökéletes eszköz. Sportolás előtt felmelegítjük az izmokat, így rugalmasabb lesz a test és nehezebben sérül meg. Legalább ennyit segít a sportolás utáni regenerálódásban is, mégpedig azáltal, hogy nyugtatóan hat a sérült izmokra és a megmerevedett tagokra. A fúvókákkal pedig a kritikus területeken felgyülemlő feszültséget masszírozzuk ki. A rendszeres sportolásnál elengedhetetlen a hosszú távra való felkészülés, ehhez szintén segít a jakuzzi. Akárhogy is nézzük, az intenzív edzés sokk a szervezetnek: az izmoknak, az ízületeknek és az idegrendszernek is. A masszázs szükséges, sőt elengedhetetlen része az életünknek. Fel kell tudnunk lazítani a test megterhelt részeit, a vízben tehermentesítjük az ízületeket és a relaxálás is fontos. Ez a teljesítményre is nagyon jó hatással van.”

Mike és Beth sajgó izmaikra találtak megoldást

“Sokszor elhangzik, hogy a masszázsmedence kortól függetlenül mindenkinek jót tesz. Ezt mutatja Mike és Beth Cruise tapasztalata is, akik akkor vágtak bele a medencevásárlásba, mikor a gyerekek kirepültek a fészekből.”

A gyerekek kiköltözése a családi házból igazi mérföldkő a házasságok életében. Ilyenkor több idő jut a másikra, egyszerre eltűnnek a régi kötelezettségek és ezzel egy időben felszínre kerülnek a rég elfeledett vágyak. Beth és Mike nem estek kétségbe mikor magukra maradtak kutyájukkal, inkább új hobbit választottak. Mivel mindig szerettek nagy sétákat tenni kutyájukkal, ezért a túrázás mellett döntöttek. A természetben tett hosszú és kimerítő utak persze együtt jártak a fizikai fáradtságot kísérő kellemetlen tünetekkel, amiket egy masszázsmedence segítségével szerettek volna enyhíteni. Így esett a választásuk egy Hotspring medencére, amely minden nap várja, hogy a fúvókákat működésbe lendítve megmasszírozza a munkától vagy túrázástól megfáradt testüket. A masszázsmedencében örvénylő víznek hála nem csak a sajgó izmok és a fájó testrészek könnyebbülhetnek meg, de a nap során felhalmozódott lelki terheket is egyszerűbb letenni. A kellemesen együtt töltött idő újra ráébresztette a párt, hogy miért is házasodtak olyan fiatalon, rájöttek, hogy megtalálhatják az elégedettséget a sikerek hajszolásán és a technikai kütyük világán kívül is. Ezek után nem is csoda, hogy napi szinten – hétvégén általában kétszer is – használják a medencét pihenéshez és nagy beszélgetésekhez egyaránt.